@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Showing posts with label Vivix. Show all posts
Showing posts with label Vivix. Show all posts

Wednesday, 13 November 2013

#VIVIX yang AWESOME

Hi kawan2 semua, harini sy nak share tentang apa yang anda patut TAHU pasal Vivix. Betapa awesome nye vivix ni..huhu

  • KELEBIHAN vivix berbanding produk lain.
  • KELAINAN vivix berbanding produk lain.
jom jom jom tgk picture kat bawah ni
"
"
"
*******************************************************

***************************************************






************************************************************


******************************************************







 ========================================================================
Untuk keterangan lebih detail atau harga yang berbaloi2 boleh hubungi saya :-
Hasma : SID 947922
Call/SMS/WhatsApp : 012-9037356
COD area : Sg.Besi, Bandar Tasik Selatan, Pandan Indah atau kawasan yg sewaktu dengannye :)
iniblogrhasma@blogspot.com
=================================================================================




Tuesday, 12 November 2013

#HARGA RUNTUH VIVIX

Promotion produk Shaklee untuk bulan ini, bulan November 2013 ni adalah VIVIX !!!
Semua pun pakat2 nak cantik sihat dan meletop kan, so meh la reramai rebut peluang hargan runtuh Vivix ni. Berbaloi-belaoi buat pelaburan untuk beli Vivix.

BELI 6 PERCUMA 1 = BUY 6 FREE 1

Anda nak tahu kelebihan beli 6 free 1 ni selain daripada harga runtuh, anda juga dapat membuat penjimatan berganda-ganda?Jom kita terjah ape yang BEST dengan promosi Vivix ni :-)

Jika anda BELI 6 botol Vivix, anda akan dapat :
1) PERCUMA 1 lagi botol Vivix
2) PERCUMA pendaftaran ahli (biasanya daftar ahli adalah berjumlah RM65 + postage kit RM10)
3) PERCUMA postage Vivix
Jadi , anda dapat penjimatan YANG SANGAT BERBALOI-BALOI...Banyak tu if anda semua kira-kira semula kan.. .. *wink2*

Oh ya , kalau anda BELI 2 botol (min) Vivix pun anda akan dapat :
1) PERCUMA pendaftaran ahli
2) PERCUMA postage Vivix
3) HARGA RUNTUH jugak

Waaah, berbaloi jugak tu kan ..
Apa ? kalau nak beli 1 botol Vivix pula bagaimana ?? ... haaa , yg tu anda akan dapat :
1) PERCUMA postage

***DARI PEMBELIAN 3 BOTOL VIVIX KE ATAS, ANDA MUNGKIN LAYAK MENDAPAT COq HEALTH SECARA PERCUMA !!! JOM JOM JOM..BYK SANGAT FREE NI..JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA, PM ME NOW UNTUK TAHU SECARA DETAIL. 


 NAK TAHU APA ITU KELEBIHAN VIVIX, KLIK DISINI 
NAK TENGOK TESTIMONI VIVIX, PENGALAMAN MAK SY SENDIRI, KLIK TESTIMONI

 
========================================================================
Untuk keterangan lebih detail atau harga yang berbaloi2 boleh hubungi saya :-
Hasma : SID 947922
Call/SMS/WhatsApp : 012-9037356
COD area : Sg.Besi, Bandar Tasik Selatan, Pandan Indah atau kawasan yg sewaktu dengannye :)
iniblogrhasma@blogspot.com
=================================================================================

Tuesday, 8 October 2013

#TESTIMONI VIVIX

===============
TESTIMONI VIVIX
===============
Nak share testimoni mak sy sendiri. Sebelum ni mmg dah lama dia mengidap diabetes (kencing manis) & memang dah lama jugak dia depend dgn ubat klinik setiap bulan. Masa blk raya puasa baru ni sy belikan sebotol vivix utk bagi mak sy cuba dan ALHAMDULILLAH selepas habis sebotol bacaan diabetes mak sy tu dh BERKURANG drpd 11 kpd 9. Itu pun dia mengambil masa sebulan lebih utk habiskan…pada awalnya mcm alasan2 taknak minum tapi 3 hari lepas mak sy call suruh beli lagi. “kakak beli lagi sebotol la kat mak yg mcm aritu, ni doctor ckp dh ok skit dr sblm ni pastu tolak la duit belanja utk mak sbb mahalkan”… sayu je dengar tp sebagai anak tersangat la gembira bila kesihatan mak kita dah bertambah baik & yg PASTI takkan kerana sebotol vivix tu nak berkira plak kan. Apa la sangat harga sebotol vivix kalau nak dibandingkan dengan kesihatan IBU BAPA kita. #Alhamdulillah #ThankYouAllah

Hasma [SID 947922]
012-9037356

Friday, 14 June 2013

#Vivix

~ Satu penemuan revolusionari dalam setiap anti-penuaan pada tahap sellular.
Vivix merupakan supplemen anti-penuaan TERBAIK didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee; Syarikat No. 1 supplemen makanan di Amerika.


Di dalam kajian makmal, ramuan Vivik telah menunjukkan is memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan pada tahap selular;



  1. Melindungi dan membaiki sellular DNA
  2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  3. Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  4. Melambatkan pembentukan protin AGE (Advance Glycation End)
** Juga membantu/menjaga/memelihara
  • kesihatan jantung
  • kesihatan otak
  • kesihatan sistem imun
  • kesihatan sendi
  • perlindungan antuoksidan
  • peningkatan tenaga pada tahap sellular
Harga diskaun --> hubungi sy di rhasma851@gmail.com atau 012-9037356