@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Sunday, 23 June 2013

New Distributor Training (NDT) ~ Part 1

Assalamualaikum semua...
Alhamdulillah, alhamdulillah & alhamdulillah...kita masih diberi ruang & peluang untuk bernafas dan meneruskan hidup di bumi Allah ini.  

Dalam kegembiraan tu, harini sy just nak share serba sedikit tengtang pengalaman sy semasa menghadiri New Distributor Training (NDT) semalam. Harga tiket RM40 je & ianya sangat2 berbaloi dgn ilmu yg kita dapat sepanjang training tu..tak rugi yoooo.....

Detail info mengenai NDT yg diadakan oleh Shaklee Malaysia macam kat bawah:-
Tarikh : 22-Jun-2013 (Sabtu)
Masa : 10.00 am - 6.00 pm
Tempat : Hotel Singgahsana, PJ

Ni le tiket NDT tu :-)

Yang paling syahdunye sy pegi sorang2 je..memang koboi abis..tak kenal sape2...taktau tempat tu kat mana....main terjah je la....dalam hati takyah nak cakap la betapa nervous nye sepanjang dlm LRT ke...oh ya..untuk mengambil langkah selamat sy pegi ke situ naik LRT Star je dr Sg.Besi ke Masjid Jamek lepas tu tukar LRT Putra dr Masjid Jamek ke  stesen Taman Jaya (Laluan Kelana Jaya)...dari stesen Taman Jaya tu jalan kaki je sikit dlm 5min ke hotel....ini pun hasil bantuan pakcik gugel...hehehheh...if sy drive kereta sendiri, sy sangat2 confident yg sy akan SESAT dan taktau kul brape baru boleh sampai !!! ini harus dielakkan =)


Pukul 9.30am register, then pukul 10.00am start speech/introduction dr Mr.Ethan Wang. He's funny guy...hahha..selepas bergelak ketawa sana sini training diteruskan dengn Mr.Kelvin & paling best dia sangat fasih cakap BM...sgt mambantu dlm memberi aura-aura positif, bermotivasi tinggi terutama distributor baru mcm sy. Key word topic adalah "DARE to DREAM". 
After lunch dalam pukul 2.15pm, training diteruskan oleh Mr.Ethan. Banyak ilmu/tip2 yg dia kongsi utk ambil memulakan langkah dlm Shaklee ni. Dimulakan dengan info ringkas tentang produk baru CoQ lepas  tu sambung tentang compensation plan, apa manfaat if join shaklee, tips utk cari customer dan macam2 lagi la...tak tertulis kat sini kot...yerla training kan dari 10am sampai 6pm..lama kot....(takpe, tunggu je part seterusnya..akan dikongsi serba sedikit ~ dont worry, be happy !!!
Bergambar dgn kwn baru Wanie, Nad & Mr.Ethan Wang (Marketing Director of Shaklee Malaysia)

Sebelum berakhirnya NDT ni, semua peserta disampaikan dengan sijil penyertaan ~ it's COOL (^_^).. jom tengok gambar kat bawah....

Mission completed (@_@)
#sayamemangpoyo hahahha.. tak kisah la, janji hepi all de time. 
Huh, panjang lebar plak dok membebel kat sini, cukup cukup sudah la kot..next time will be continue...

p/s: Segala ilmu2 yg sy dapat sepanjang NDT tu akan cuba dikongsi dalam PART 2. 
Stay tune ~!

Tuesday, 18 June 2013

#Kebaikan ESP

Energizing Soy Protein - ESP

Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan.Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Tambahan pula, setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. 

ESP sangat sesuai untuk semua peringkat umur. Manakala, kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing manis.

Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh badan manusia.




Sumber : Buku Panduan Nutrisi Shaklee
Tahukah anda bahawa ESP ini sangat banyak kebaikannya. Antara kebaikan-kebaikan yang diperolehi jika mengamalkan pengambilan ESP adalah seperti berikut :-

:: Awet Muda :: Baik untuk Hormon :: Baik untuk Prostat :: Kulit Remaja :: Pembekal Tenaga :: Membaiki Pigmentasi :: Membaiki Memori ::

Anda juga boleh melihat apa itu ESP Shaklee serta kelebihan-kelebihannya dengan hanya KLIK DISINI

Bagi sesiapa yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang kelebihan ESP atau untuk tempahan/belian produk boleh la menghubungi saya di 012-9037356 atau meninggalkan komen di blog ini >> iniblogrhasma.blogspot.com






Monday, 17 June 2013

#Vita-E Complex

Apa itu Vita-E Complex??
-Mengandungi  10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya juga menyahtoksik semulajadi logam bera seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.


Vita-E complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 

Setiap kapsul gel lembut memberikan:
•    400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.
•    Membantu dalam memelihara kesihatan baik.

Kebaikan Vita-E Complex


  • Melindungi jantung
  • Mempertingkatkan kemampuan reproduktif
  • Anti-penuaan / Anti-oksida
  • Tingkatkan tenaga
  • Memperbaiki arthritis
  • Meghalanag keguguran
  • Memperbaiki parut

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Untuk order & keterangan lanjut hubungi saya;
Hasma (SID 947922)
Tel : 012-9037356
iniblogrhasma.blogspot.com


Friday, 14 June 2013

#Vivix

~ Satu penemuan revolusionari dalam setiap anti-penuaan pada tahap sellular.
Vivix merupakan supplemen anti-penuaan TERBAIK didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee; Syarikat No. 1 supplemen makanan di Amerika.


Di dalam kajian makmal, ramuan Vivik telah menunjukkan is memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan pada tahap selular;



  1. Melindungi dan membaiki sellular DNA
  2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  3. Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
  4. Melambatkan pembentukan protin AGE (Advance Glycation End)
** Juga membantu/menjaga/memelihara
  • kesihatan jantung
  • kesihatan otak
  • kesihatan sistem imun
  • kesihatan sendi
  • perlindungan antuoksidan
  • peningkatan tenaga pada tahap sellular
Harga diskaun --> hubungi sy di rhasma851@gmail.com atau 012-9037356

#Nutriferon


Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima
Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun - Dr. Yasuhiko Kojima.

Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan
Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.  

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.

Credit to Shaklee Malaysia.

*********************************************************************************

Kebaikan

  • Mengukuhkan sistem imun 
  • Melawan kanser & tumor
  • Melindungi dari influenza
  • Meringankan stress & kelesuan
  • Melambatkan penuaan
  • Mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B & C
  • Mempertingkatkan menopaus
  • Mempertingkatkan PMS
PM me for detail at rhasma851@gmail.com


Wednesday, 12 June 2013

All about Mealshake

Welcome welcome welcome !!!
Selagi June belum berakhir, selagi itu promo Mealshakes masih disini =]
Harini, no more tulis panjang lebar, just summary a few important thing tentang Mealshake.
So, check it out !!!!

#1 : Kelebihan Mealshake






#2 : Cara pengambilan Mealshake




#3 : Panduan pemilihan Vitamin


#4 : Testimoni 1





#5 : Testimoni 2


Apa lagi kan..jom cepat2 grap sementara harga promosi masih ada...BELOW RM100 and after this price back to normal RM100++.

pm me NOW !!!!

Monday, 10 June 2013

Ada apa dengan ESP Shaklee??

Ada apa dengan ESP Shaklee =]
PM me for detail or just sms/whatsapp 012-9037356




Saturday, 8 June 2013

Set Berpantang Shaklee

Salam Sabtu kepada semua ibu2 dan bakal2 ibu yg sedang membaca blog ni.

SET BERPANTANG?? Kita semua sudah maklum, dalam tempoh berpantang 44 hari tu masih ada yang mengamalkan pantang secara tradisional seperti jamu, bertungku dan sebagainya. TETAPI sekarang sudah ramai jugak ibu2 yang menggunakan set berpantang SHAKLEE tanpa rasa ragu-ragu. Ini kerana set berpantang Shaklee adalah dijamin SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM. Keterangan lanjut dari website Shaklee Malaysia --> KLIK DISINI

Kebanyakan ibu yang berpantang kali kedua atau seterusnya, yang pertama kali mengambil set bersalin Shaklee merasai kelainannya. Disini saya sertakan gambar & keterangan secara ringkas tentang Set Berpantang Shaklee ( Set C - Confinement)


Secara amnya, apa yang ada dalam SET C ini??? Jom lihat di bawah. 

B-Complex

Vitamin B Penting untuk Kesihatan yang baik

Adakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita.

B yang Lengkap dan Seimbang

B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.
•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan
      menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada
       tenaga.*
•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel
      darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang
      mencukupi dalam diet harian membantu mencegah
      kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang
      kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu
      tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.*

Zinc Complex

Zink merupakan mineral yang perlu ada dalam setiap sel tubuh kita.  Ia merangsang tindakan bagi 100 enzim iaitu bahan-bahan yang menggalakkan reaksi-reaksi biokimia dalam tubuh kita.

Menyokong dan Memelihara Kesihatan yang Baik
Zink Complex Shaklee merupakan faktor dalam memelihara kesihatan yang baik dan membantu dalam memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein.  Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sitemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Chewable Vita-C™ 100 mg

Vitamin C memainkan peranan penting dalam memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan yang baik.  Vitamin C tambahan diperlukan bagi ibu-ibu mengandung dan yang sedang menyusukan bayi di mana diet harian sahaja tidak mampu memberikan vitamin C yang mencukupi. Chewable Vita-C dengan rasa limau dapat menyediakan vitamin C setara 1½ buah oren.  Ia ideal juga untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang sukar untuk menelan pil.


Vita-Lea® Iron Formula

Multi vitamin & Multi mineral

Multi yang Hebat
Suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli.  Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa.

Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
•    Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.*
•    Mengandungi beta karotena yang membantu dalam
      mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan
      tisu.
•    Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D
      untuk kesihatan tulang dan gigi.
•    Biotin dan asid pantotenik membantu untuk
      memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
•    Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah
      merah.*

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

#Tambahan ALFALFA

Alfalfa Complex

Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil 
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Boleh hubungi saya di untuk dapatkan harga yg MURAH. 
E-mail : rhasma851@gmail.com
FB page : RHasma M-Shop
Tel : 012-9037356
(SID 947922)

Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan - petikan dari akhbar Utusan 8 June 2013


PETALING JAYA 7 Jun - Pengeluar produk kesihatan, penjagaan diri dan rumah, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia) merancang menawarkan lebih peluang perniagaan kepada masyarakat khususnya golongan ibu muda bagi meningkatkan taraf hidup dan ekonomi mereka.
Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson (gambar) berkata, rancangan tersebut didorong oleh pencapaian cawangan syarikat itu di Malaysia yang telah mencatat prestasi amat menggalakkan sejak mula beroperasi pada 1995.
Katanya, pasaran produk kesihatan menjanjikan potensi yang besar memandangkan tahap kesedaran rakyat negara ini dalam peringkat yang amat memberangsangkan.
"Bagi tempoh tiga tahun kebelakangan ini, penyertaan masyarakat khususnya golongan ibu muda dalam perniagaan syarikat semakin menunjukkan peningkatan.
"Kami lihat ramai ibu muda suka melibatkan perniagaan sedemikian kerana ia mudah, dapat bekerja dari rumah dan secara tidak langsung menyumbang kepada pendapatan isi rumah sementara menjaga anak-anak mereka.
"Malah perniagaan ini bukan sahaja memberi keuntungan kepada mereka tetapi kepada semua lapisan masyarakat tanpa mengira kaum, umur dan jantina.
"Saya berharap Shaklee dapat membantu meningkatkan kehidupan rakyat dengan membuka peluang kepada pencari kerja dan peniaga sepenuh masa atau sambilan yang berhasrat menambah pendapatan sedia ada termasuk golongan suri rumah, ibu tunggal dan warga emas," katanya dalam temu bual di sini semalam.
Turut hadir Pengurus Besar Serantau Asia Tenggara Shaklee Malaysia, Victor Lim.
Richardson berkata, dengan inisiatif demikian ia dapat menggalakkan lagi ibu muda supaya lebih menghargai nilai diri dengan penguasaan ilmu pengetahuan dan maklumat mengenai perniagaan.
Tambah beliau, pihaknya membuka peluang kepada orang ramai untuk mengetahui dan mempelajari teknik dan kebolehan berniaga yang bermula dari bawah, seterusnya ke peringkat lebih tinggi dengan pelaburan modal sebanyak RM600 bagi memulakan perniagaan.
Mengulas mengenai kemajuan operasi Shaklee di Malaysia, Victor berkata, sejak penubuhan syarikatnya, pihaknya sudah mempunyai lebih 170,000 ahli termasuk pengedar dan ketua jurujual yang komited dalam penjualan produk.
Dalam perkembangan lain, Richardson berkata, Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013 akan diadakan di Sunway Resorts Hotel & Spa esok bagi memberi pengiktirafan kepada pengedar dan penjual produk Shaklee.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130608/dn_21/Shaklee-tawar-peluang-pendapatan-lumayan#ixzz2VbhGNEd4
© Utusan Melayu (M) Bhd 


*So sesiapa yang ingin mencuba dan berani merebut peluang atau ingin mendapatkan keterangan lanjut mengenai "Bagaimanakah anda2 di luar sana boleh menjana pendapatan bersama SHAKLEE" bolehlah CEPAT-CEPAT hubungi saya di rhasma851@gamil.com atau via SMS/WhatsApp/LINE di 012-9037356.


Set Menyusu Shaklee

Salam
Sy yakin ramai ibu2 diluar sana telah mencuba & mengalami kelebihan set menyusu Shaklee, tetapi masih ramai juga bakal2 ibu, ibu2 yg sedang menyusu "breastfeeding'  masih belum terlambat untuk mencuba set menyusu Shaklee ni....Ramai yg sgt berpuas hati. Sangat BERBALOI-BALOI untuk mencuba set penyusuan spt di bawah.

Set breastfeeding Shaklee bukan sekadar milk booster (membanyakkan susu) tetapi ia adalah rangkaian vitamin dan mineral keperluan ibu yang menyusukan anak, supaya ibu akan lebih bertenaga, dapat menambahkan kalsium dlm sistem badan, memperolehi suppliment yg lengkap dan sebagainya.

Disini, disertakan lima set pilihan mengikut bajet anda. 
TIADA paksaan, hanya PILIHAN yg TERBAIK drpd ibu2 kepada anaknya. 



PM sy segera utk mendapatkan HARGA yg sangat ISTIMEWA.
Hasma 012-9037356
(SID 947922)



Friday, 7 June 2013

# Loyalty Through Quality


» Healthy Nutrition
» Healthy Beauty
» Healthy Weight
» Healthy Home
"Your future life will be exactly what you decide to make it"
- Dr. Forrest C. Shaklee

#Shaklee Difference


Happy Friday =]

Today, I just want to share The Shaklee Diffrence.

Always SAFE
  • Over 80,000 annual quality control test
  • Guaranteed potency - 3rd party verification of botanical ingredients
  • Guaranteed purity - 350 contaminants test conducted on EACH new botanical ingredient
  • 100% Satisfaction Guaranteed

Just Some of Shaklee's NO List:
  • NO Parabens 
  • NO Triclosan
  • NO Phthalates
  • NO Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
  • NO Sodium Lauryl Ether Sulfate (SLES)
  • NO 1,4-Dioxane
  • NO Propylene Glycol
  • NO Volatile Organic Cleaning Compounds (VOCs)
  • NO Hydrochloric Acid
  • NO Ammonia
  • NO Sodium Hydroxide
  • NO Butyl Cellosolve
  • NO Formaldehyde
  • NO Bisphenol-A
  • NO Petroleum Distillates
  • NO Toulene
  • NO Chlorine Bleach
  • NO MSG
  • NO Dyes
  • NO Trans Fats
  • NO Artificial Sweeteners
  • NO Toxic Inks
  • NO Banned Substances
Always WORKS
  • $300 million invested in testing research and development
  • 70 published clinical studies
  • 60 Shaklee scientists
  • 50th Anniversary Landmark Study showed that Shaklee long-term suppliments users have markedly better health than those who took only a multivitamin or no suppliment at all
Always GREEN
  • NO artificial flavor
  • NO artificial sweeteners
  • NO dyes or trans fats
  • NO hidden fillers
  • NO animal testing
  • NO banned substances
  • NO chlorine bleach
* all the info credit to SHAKLEE
NO worries - Take your Shaklee NOW - Feel free to contact me @ 0129037256  rhasma851@gmail.com




Thursday, 6 June 2013

Kenali Produk Shaklee


Produk

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik. Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat. Nutirisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Alamilah kehebatan kesihatan dengan Nutrisi Shaklee.



Falsafah Produk Shaklee
Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.

Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.
Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI

Untuk keterangan lebih detail bolehlah KLIK DISINI

Wednesday, 5 June 2013

Through The Rain by Mariah Carey

When you get caught in the rainWith no where to runWhen you're distraught and in pain without anyoneWhen you keep crying out to be saved
But nobody comes and you feel so far awayThat you just can't find your way homeYou can get there aloneIt's okay, what you say is
I can make it through the rain, I can stand up once again on my ownAnd I know that I'm strong enough to mendAnd every time I feel afraid I hold tighter to my faithAnd I live one more day and I make it through the rain
And if you keep falling down, don't you dare give inYou will arise safe and sound, so keep pressing on steadfastlyAnd you'll find what you need to prevailWhat you say is
I can make it through the rain, I can stand up once again on my ownAnd I know that I'm strong enough to mendAnd every time I feel afraid I hold tighter to my faithAnd I live one more day and I make it through the rain
And when the rain blows, as shadows grow closeDon't be afraid, there's nothing you can't faceAnd should they tell you, you'll never pull throughDon't hesitate, stand tall and say
I can make it through the rain, I can stand up once again on my ownAnd I know that I'm strong enough to mendAnd every time I feel afraid I hold tighter to my faithAnd I live one more day and I make it through the rain
I can make it through the rainAs I live once againAnd I live one more dayI can make it through the rainYes you canYou gonna make it through the rain
*one of my BFF give me dis song ~ enjoyyyyyy

Tuesday, 4 June 2013

#Mealshakes ~ Testimoni

Salam semuanya,
Opppppsss...kat sini sertakan beberapa testimoni drpd pengguna Shaklee Mealshake yg sangat berpuas hati dgn kesan pengambilannya... jemput baca & harap if sape2 yg ade mslh yg sama bolehla mulakan dgn mengambil Mealshake terutamanya utk anak2 kesayangan ;-)



Untuk keterangan & order,
Hasma (SID 947922)
012-9037356
FB page : RHasma M-Shop

#Mealshakes ~ Promotion June 2013

JUNE is cominggggggg !!!
Ada APA dengan June??? hehehhe...
Bulan JUNE ni sangat special utk semua ibu2 di luar sana sbb Shaklee telah mengadakan promosi besar-besaran utk produk Shaklee Mealshakes ;-)
#BUY 6 FREE 1, pasti berbaloi2
#BUY 1, harga runtuh pn dapat jugak..dont worry (@_@)

Meh rapat2kan diri, 
Cepat2kan jari jemari  
Order Mealshakes arini,
Jangan sampai abis nanti.

p/s : siap berpantun berkerat2 tuh..





untuk info lanjut atau pesanan boleh hubungi sy
Hasma (SID 947922)
Call/SMS/WhatsApp : 012-9037356
FB : Rhasma M-Shop